Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Iloa kirjoittamisesta

Lisätty 10.05.2019

Omaishoitajien voimaannuttavan kirjoittamisen ryhmässä 1

Lue kokonaan »

Elämää omaishoitajana, osa 4

Lisätty 11.02.2019

Hyvää tätä vuotta Sinulle lukija! Vuosiluku vaihtui, mutta elämä jatkuu samojen vanhojen haasteiden, osittain uusienkin, parissa. Työhön valmennusjaksoni OPASTE-hankkeessa päättyi tammikuun loppuun.

Lue kokonaan »

Elämää omaishoitajana 3

Lisätty 09.11.2018

Marraskuun harmaus on iskenyt voimalla meidän perheeseen. Muutama viikko syysloman molemmin puolin meni Murulla tosi hienosti - mutta sitten onkin ollut pari viikkoa tosi vaikeaa. Olen jäsenenä muutamassa erityislasten vanhempien vertaisryhmässä FaceBookissa, ja sieltä olen oppinut, että monessa perheessä on ihan samanlaista. Syksyn harmaus, kellojen kääntely, arkirytmien muuttuminen - nämä kuormittavat suurinta osaa ihmisistä, noilla nepsyillä se tuntuu sitten potenssiin sata! (Syvä huokaus)

Lue kokonaan »

Elämää omaishoitajana 2

Lisätty 28.08.2018

Olipa pitkä kuuma kesä! Meidän perheessä sitä vietettiin pitkälti sisätiloissa, verhot visusti kiinni. Tuo erityislapseni, kun ei oikein siedä kuumaa. Tyttärelläni on Aspergerin oireyhtymä. Se on autismin kirjoon kuuluva synnynnäinen neurobiologinen häiriö. ”Murulla” tuo ilmenee monenlaisina aisti- ja tunneyliherkkyyksinä, jotka pahimmillaan johtavat voimakkaaseen ahdistuskohtaukseen.

Lue kokonaan »

Elämää omaishoitajana, kirjoittanut Kitti Halmejärvi

Lisätty 28.06.2018

Tervehdys sinulle lukija!

Taustaksi tälle ensimmäiselle blogikirjoitukselleni googletin omaishoitoon liittyviä blogeja. Surffailuni vastasi täydellisesti mielikuvaani tämän kentän värikkyydestä ja aktiivisuudesta. Omaishoito on nyt tapetilla monella tavalla ja monella taholla! Laitan tähän ensimmäiseen kirjoitukseeni linkkejä sivuille, jotka tuntuivat minusta mielenkiintoisilta. Jatkossa tulen varmaankin tonkimaan näitä aihepiirejä tarkemmin.

Lue kokonaan »

Tämän blogin tarkoituksena on kertoa omaishoitoperheiden arjesta, erityisesti keskittyen omaishoidon ja ansiotyön yhdistämiseen.

Mikäli haluat kirjoituksesi blogiimme, ota yhteys Hannele Jokelaan (Yhteystiedot tai Yhteydenotto).

Ylläpito päättää kirjoituksen julkaisemisesta yksinoikeudella. 

Juridinen vastuu tekstistä on aina yksin tekstin kirjoittajalla. Kommentit ja mielipiteet ovat yksin kirjoittajan, eivät ylläpitäjän.