Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

"KEIKKA"KALENTERI 2019

   

 21.1.2020 KLO 16.30-18.30 VOIMAANNUTTAVA KIRJOITTAMINEN JATKUU ORIVEDELLÄ, PERHEKESKUS PETUNIASSA, KESKUSTIE 26, 3. KRS

LISÄTIETOA TÄSTÄ

 

25.-26.1.2020 ERITYISLAPSIPERHEIDEN VIRKISTYSVIIKONLOPPU TAMPEREEN KYLPYLÄSSÄ TÄYNNÄ

  

Vuonna 2020 järjestetään  edelleen OPASTE-infotilaisuuksia eri puolilla Pirkanmaata, Hemmottelupäiviä Tredun Helmessä ja omaishoitajien virkistyspäiviä. Tulossa on myös paljon muuta! Seuraa sivua tai kysy lisää! 

OPASTE -HANKE NÄKEE JA KUUNTELEE ...

OPASTE -hankkeelle on tärkeää kohdata sekä erilaisissa tilanteis-sa olevia omaishoitajia että kentällä toimivia työntekijöitä, päät-täjiä, vaikuttajia ja muita toimijoita. Näissä tilanteissa saamme suoraan ajankohtaista tietoa asian ääressä toimivilta ihmisiltä, voimme jakaa omaa tietotaitoamme ja tehdä yhteistyötä asioiden parantamiseksi. 

 

... NÄKYY JA KUULUU!

OPASTE -hanke järjestää TIEDOTUS- JA KESKUSTELUTILAISUUK-SIA omaishoitajille ja omaishoidosta kiinnostuneille. Tarkoitukse-na on käydä jokaisessa Pirkanmaan kunnassa.  Tilaisuuksia järjes-tetään usein yhteistyönä esim. kunnan omaishoidon ohjauksen, vammaistyön tai perhehoidon yksikön kanssa, jolloin tarjolla on laajasti ajankohtaista tietoa omaishoidosta kyseisellä paikka-kunnalla.

Hankkeen TYÖNTEKIJÄT VIERAILEVAT myös esim. hoivakodeissa ja Pirkanmaan omaishoitajat ry:n vertaistukiryhmissä. Näissä tilaisuuksissa on usein jokin hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvä aihe, esim. kaatumisen riskit ja ennaltaehkäisy. Samalla kerrotaan OPASTE-hankkeesta ja laajemminkin yhdistyksen toiminnasta.

Tervetuloa tutustumaan meihin ja hankkeeseen joko toimistollemme tai johonkin tilaisuuteen - "keikka"kalenterimme ohessa.

Voitte myös pyytää meitä vierailulle tai vinkata sopivasta tapahtumasta - tulemme mielellämme! Ota yhteyttä!